Çankırı Gündem

#Bişekilde ; Ne olursan Ol Önce Kendin gibi ol…!

Ondan oldu , bundan oldu şundan oldu diye sebep ve sonuç araştırması yapılıyor.
Hiçbir sebebe sarılıp sonuç aramaya gerek yok?
Biz bir terbiye ve Ahlakla Akıncı Olduk ,MTTB’li olduk MGV’li  olduk, Rahmetli Hocamız ERBAKAN ‘ın açmış olduğu #MilliGörüş yolundan hareketle seminerler, konferanslar mitingler ,yürüyüşler düzenledik ve hedefimiz menfaat çıkar değil sırf Allah rızasını kazanmaktı….!
Hak İşi, Memur Sen’i Müsiad ı Hepsine birlik ruhunu vermek için BİRLİK Vakfını kurduk. Her alanda teşkilatlandık…!
Nerede Seçim var hepimiz birer karınca gibi orada bittik. Dedim ya hiçbir karşılık beklemeden sırf Allah rızası için. Sabah erkenden peynir ekmek domatesle yola çıkıp Akşama kadar acıktığımızın bile farkına varamazdık.
Bu şekilde ömrümüzü verdik .Biz bu şekilde devam ederken kimseye de yedirmedik çaldırmadık…!
Tabi ki biliyorduk ki iktidara gelmek için #Feto cular dan #Süleyman cılaar dan #Pkk lılara da şirin görünen Aşiretlerlede iyi geçinmek zorundaydık derken bu zehirli yapı ne yazık ki bizleri dışlattı tamamen işgal ettiler ve 17/25 Aralık Gezi derken 15 Temmuz la kırılma yaşandı.
Hep sabrettik kan içtik kızılcık şurubu içtik dedik ne kadar bizden olmayan varsa bir yerlere geldi bizim kadromuz ecel terleri döktü…!
Ne kadar İHA SİHA ve KAAN gibi Milli Gurur ve Şuurumuz yollar Hastaneler yaparsan yap bu kokuşmuş yapı tepeden tırnağa işlediğinden dolayı Milyonlar Sandığa gitmedi gidenlerde maden ben yoğum gibi safsatalar uydurarak kendini haklı göstermeye çalışma gayretine girdi Bana şu kadar maaşlı falan filan neyse tiskindirici tekliflerle geldi yani hiç biri DAVA adamı olamamışlar…!
Hiç bir şey olmaya gerek yok Kendin ol yeter …
Biz kendimiz olalım Besmeleyi çekip Nerede kalmıştık diyelim .Her şey hazır hemen yine yeniden daha güçlü olarak geliriz.
Çünkü Bizim Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN A güvenimiz tam ilk günkü gibi. Sadece biz kendimiz olalım…!
Titreyip kendimize dönmemiz gerekir.
Birlikte Rahmet Ayrılıkta Azap Vardır…