Çankırı Gündem

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Ödüle Layık Görüldü

Yapraklı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Yılın Enleri’ programında, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakı Esen, ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü. Başkan Esen, ödülü alırken, “Bu ödülü bizlere inanan ve güvenen tüm hemşehrilerime armağan ediyorum. Programda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Yapraklı Dernekler Federasyonu’nun Ankara İvedik OSB Konferans Salonu’nda düzenlediği programda, Yapraklı nüfusuna kayıtlı birçok başarılı isim ödüllendirildi. Program, Vatan Şehitleri ve Gazze şehitleri için saygı duruşu ve dualarla başladı. Ardından, hemşerilere verilen ödüllerle devam etti ve her bir ödül sahibine ülke ve memleket için yaptıkları hizmetler için teşekkür edildi.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Yapraklı Kaymakamı Mücahit Özkök, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan, Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör ve birçok önemli isim yer aldı.

Ödül alan isimler arasında;

Programda ayrıca, katkılarından dolayı ödül alan hemşehriler ve kuruluşlar da özel olarak tebrik edildi.