Çankırı Gündem

Cumhurbaşkanımız Çankırı’ya Geliyor Uzun Süren Hasret Sona Eriyor

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Mart Cuma günü Çankırı’ya geleceğini duyurdu.

Çankırı Ak Parti İl Başkanı Koray Erdoğan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankırı’da gerçekleştireceğini ziyaretin heyecanını kattığını belirtti. 22 Mart Cuma günü yapılacak büyük buluşmanın şehir için tarihi bir gün genişlediğini vurgulayan Başkan Erdoğan, saat 16.00’da Belediye Meydanı’nda hemşehrilerine hitap edecek olan Cumhurbaşkanının en iyi şekilde karşılanacağına inandığını söyledi.

Son olarak 9 yıl önce Çankırı’yı ​​ziyaret eden Cumhurbaşkanı’nın bu kez tekrar şehre gelmesinin büyük bir mutluluk olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan, Çankırı halkının Cumhurbaşkanına olan sevgisinin çok büyük olduğunu ve bu sevginin her zaman coşkulu mitinglere yansıdığını belirtti. Tüm Çankırılı hemşehrilerini 22 Mart’ta Belediye Meydanına davet eden Başkan Erdoğan, bu buluşmanın muhteşem bir an ve onlara inandıkları sözlerine ekledi.