Çankırı Gündem

En Genç Çankırı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Karagülle Oldu

2024 yerel seçimleri için devam eden Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuruları kapsamında, en genç aday adayı olarak İnşaat Mühendisi Salim Karagülle ön plana çıkıyor. Karagülle, başvurusunu tamamlamak üzere AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç’a teslim etti.

1999 yılında Konya Ereğli’de dünyaya gelen Salim Karagülle, ilk ve orta öğrenimini Ereğli’de tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için Çankırı’ya yerleşti. 2021 yılında İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Karagülle, çalışma hayatına atılarak Çerkeş Toki Şantiyesi’nde saha mühendisi olarak görev aldı. 1.5 yıldır Çankırı’da denetçi inşaat mühendisi olarak çalışan Karagülle, iş dünyasındaki deneyimini siyasetle birleştirerek AK Parti’de önemli görevler üstlendi. Gençlik Kolları İl Üniversiteler Başkanlığı ve İl Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Karagülle, enerjisi ve dinamizmiyle dikkat çekiyor.

Salim Karagülle’nin Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı, genç ve dinamik bir perspektifi belediye yönetimine taşıma hedefini yansıtıyor. Karagülle, hemşehrilerine daha iyi hizmet sunmak ve genç neslin beklentilerini temsil etmek amacıyla adaylık sürecine katıldığını belirtiyor.