Bizimle iletişime geçin

Kategorisiz

TAMAM İNŞALLAH

Yayınlanan

üzerinde

AŞKLA ÇALIŞAN YORULMAZ ..!

Başlık: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı Mitinginde Büyük İlgiyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı’da gerçekleştirdiği mitinge yoğun bir katılım oldu. Yaklaşık 45 bin vatandaşın toplandığı mitingde Erdoğan, Çankırılıların her zaman desteklerini hissettiğini ve bu desteğiyle Cumhur İttifakına büyük katkılarda bulunduklarını dile getirdi. Toplantının büyük bir coşkuyla geçtiği ve tarih yazdıkları belirtiliyor.

Başkan Erdoğan’ın Çankırı’ya gelişiyle yıllar süren hasret sona erdi. Çankırı halkı başkanımızı çok güzel muhabbet ile karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin Çankırı mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in darbe sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan, konuşmasında “Özgür efendinin darbelerle hayatları kararanlar başta olmak üzere Türkiye’ye özür borcu vardır. Milletimiz ve demokrasi adına bunun takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanının bu açıklamaları mitingde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Çankırı, Cumhurbaşkanlığı Seçiminde En Yüksek Oy Oranına Sahip İllerden Oldu
Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla büyük bir ilgiyle karşılandı. Erdoğan, Çankırılılara teşekkür ederek, geçmiş seçimlerde gösterdikleri destekle tarih yazdıklarını ve en yüksek oy oranına sahip üçüncü il olduklarını belirtti. Kendisinin ve partisinin yanında hissettikleri gücü vurgulayan Erdoğan, bu destek karşısında minnettar olduklarını ifade etti. Ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyen Erdoğan, Çankırılılardan bir kez daha destan yazmalarını bekledi. Mitingte büyük bir coşkuyla karşılanan bu açıklamalar üzerine Çankırılılar arasındaki sevinç ve heyecan arttı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankırı’da gerçekleştirdiği mitingde, katılımcılara kalbi duygularla selam verdi ve Çankırı’nın enerjisinin farklı olduğunu ifade etti. Ayrıca, bir araya gelmemizi sağlayan Allah’a şükrederek halkımıza veda etti.

 

Okumaya Devam Et
Yorum yapmak için tıklayın

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kategorisiz

ÇANKIRI AFAD GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ

Yayınlanan

üzerinde

Tarafından

Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı öğrencileri online dersleri ve sınavlarından sonra katıldıkları yüzyüze dersleri ve uygulamalarının ardından sınava tabii tutulmuş ve sınavı kazanan öğrenciler AFAD DESTEK GÖNÜLLÜSÜ olmaya hak kazanmıştır. Bu doğrultuda kendilerine kartları , sertifikaları ve hediyeleri takdim edilecektir. Bu anları izlemek için yukarıda ki fotoğraf bilgisinden üst kısımda görebilirler ÇANKIRI GÜNDEM .

Okumaya Devam Et

Kategorisiz

#Bişekilde ; Olanda Hayır Vardır Deyip Hayırlısını İsteyip Hayırlısını Bekleyecegiz…!

Yayınlanan

üzerinde

Tarafından

 

 

Şu şu kadar yerden maaş alıyor.Şu kadar maaş alıyor Şu kadar makam arabası korumalar şaşa gösteriş derken….

 

Tasarruf tedbirleri geldi kapıya dayandı…!

 

Çokda iyi oldu,kimsenin kimseye diyeceği bir şey kalmadı.3 yıl araç daire bina alımı,kiralaması yok bir kişi sadece bir yerden maaş alacak,servisler vs vs.tüm israfa son…!

 

Pandemi dedik ne oldu Devlet altından kalktı milletin yanında oldumu inkar eden #Nakör dür.Gelmeyen AFAD kalmadı Devlet yaraları sardımı inkar eden #Nakör dür.Kocaman 11 il yerle bir oldu yani Asrın felaketiyle karşı karşıyayız bununda inşallah üstesinden Allahın izniyle kalkacagız…!

 

Yetmez gibi terör hiç boş durmuyor bölmek parçalamaktan hiç vaz geçmiyor. Tabiki Milli Savunma Sanayiini Güçlü tutacagız ne gerekirse yapacagız.Tehlike gelecem demiyor göz Göre geliyor kapımıza dayandı.İnlar eden #Nakör deyilde ne.

 

Bize düşen tabiki tasarruf yapacagız israfı bırakacagız.Her alanda bol bol üretim yapacagız ekilmedik yer bırakmıyacagız…!

 

Mazot gübre pahallı ektigimizi alamıyoruz gibi bahaneler hem tarımı hem hayvancılıgı bitirdi.

 

Al sana şimdide Allah korusun Devlet bitti ne olacak halimiz…!

 

Tüm köyler boş her evin önünde kaç traktör kaç araba var hepimiz gösteriş peşindeyiz olacagı buydu havuzda su bitti…!

 

Çalışmayan üretmeyen tembel asalak toplumlar esir olmaya mahkumdur …!

 

Olanda Hayır Vardır Deyip Hayırlısını İsteyip Hayırlısını Bekleyecegiz.Bol bol çalışıp üretecegiz başka çaresi yok.Boş laflara karnımız tok

 

#VakitÜRETİMVakti….

Okumaya Devam Et

Kategorisiz

BİZDE MUTLULUKLAR DİLERİZ

Yayınlanan

üzerinde

Tarafından

Sn M.EMİN AKBAŞOĞLU ;

Bu özel ve güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başta Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, evlatlarımızın nikah şahitliğini gerçekleştiren TBMM Başkanımız Sn Numan Kurtulmuş’a, Sn Bakanlarımıza, önceki dönem Sn Meclis Başkanlarımıza, Sn Meclis Başkan Vekillerimize, Sn Grup Başkanımız ve Grup Başkan Vekillerimize, Sn Genel Başkan Vekilimiz ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, Sn Komisyon Başkanlarımıza, Sn Diyanet İşleri Başkanımıza, Sn İstanbul ve Çankırı Valilerimize, Sn İl Başkanlarımıza,

 

Çok değerli Milletvekili arkadaşlarımıza, Partilerimizin değerli temsilcilerine, Rektör Hocalarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Başkan ve Üyelerimize, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, katılımlarıyla bizleri şereflendiren tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizde ÇANKIRI GÜNDEM olarak mutluluklar dileriz.

Okumaya Devam Et

Trend

Copyright © 2023. ivvo tarafından cankirigundem.com için tasarlandı